Hugo Plaza

luxe appartement - randje Jordaan

Welkom bij Hugo Plaza

Hugo Plaza is een luxe appartement op slechts 2 minuten loopafstand van de Amsterdamse grachten. Alle toeristische attracties liggen op een steenworp afstand of zijn bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een bus- en tramhalte vlak naast het appartement. 

In 5 minuten bent u in hartje Amsterdam met trekpleisters als het Anne Frankhuis (5 minuten lopen), het Leidseplein (10 minuten) of de Dam, het Centraal station en de Wallen (20 minuten lopen).

Dit appartement is in 2013 volledig gerenoveerd en voorzien van alles dat men nodig heeft voor een comfortabel verblijf.

Luxe appartement

Hugo Plaza is van alle gemakken voorzien. Er is een volledig ingerichte keuken met een afwasmachine, een was-/droogcombinatie, een oven en een magnetron. Daarnaast een koffiezet apparaat en een nespresso-machine.

Er is een bakker gelegen direct naast het appartement en 2 grote supermarkten op 200 meter afstand. U kunt uw eigen ontbijt of diner bereiden, maar ook gezellig eten in de vele restaurantjes aan het Hugo de Grootplein, het plein waaraan Hugo Plaza is gelegen.

Computer - gratis wifi

In het appartement staat een computer met snel internet. Deze mag u gratis gebruiken. Ook het wifi gebruik is gratis. Daarnaast is er een grote flatscreen, een audio systeem en een dvd speler in het appartement. Er zijn diverse DVD's met leuke films in het appartement.

Toeristeninformatie

Wij hebben diverse folders en kaarten van Amsterdam in het appartement die u gratis mag gebruiken.

Short stay

Het verblijf in een appartement in Amsterdam is aan regels gebonden. Hugo Plaza is een short-stay appartement. Dat wil zeggen dat het geschikt is voor maximaal 4 volwassenen en een minimaal verblijf van 7 dagen. Voor alle voorwaarden verwijzen wij graag naar de "voorwaarden" pagina op deze website.

Wij beschikken over 2 short-stay appartementen. Per appartement is het in Amsterdam slechts toegestaan om met 4 personen te overnachten. Komt u met een groep, dan is het mogelijk om gebruik te maken van beide appartementen,