Hugo Plaza

luxe appartement - randje Jordaan

Tarieven Hugo Plaza

Het standaardtarief is €275 per overnachting. Dit tarief is gebaseerd op 2 personen. Elke extra persoon betaalt €25 per overnachting bij. Tarieven in de weekenden en het hoog/laag seizoen kunnen variëren.

Last minute prijzen kunt u op verzoek aanvragen.

U kunt een reserveringsaanvraag doen door op de gewenste datum te klikken op de kalender, rechts op deze pagina. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen ontvangt u zo snel mogelijk van ons reactie met daarin aangegeven of het appartement beschikbaar is en een prijsopgave.

De beschikbaarheidskalender geeft slechts een indicatie. Het kan zijn dat er geen beschikbaarheid is op bepaalde dagen, maar wel in mijn andere appartement.

De boeking is pas definitief na onze bevestiging en de ontvangst van een aanbetaling.

Aangezien wij meerdere appartementen hebben kan het zijn dat Hugo Plaza niet beschikbaar is, maar ons andere appartement wel. U kunt daarom altijd een reserveringsaanvraag naar ons toe sturen, waarna wij u zo snel mogelijk laten weten of wij u in de gewenste periode beschikbaarheid hebben. U kunt voor beschikbaarheid eventueel ook kijken op de website van ons andere appartement, Chariot Amsterdam:

www.chariotamsterdam.nl