Hugo Plaza

luxe appartement - randje Jordaan

Het appartement

Hugo Plaza bestaat uit een ruime woonkamer met 2 lounge-banken en een grote uitschuifbare eettafel. Er is een (electrische) open haard aanwezig, een computer met gratis wifi en diverse audio apparatuur.

Er is een ruime slaapkamer, met wastafel en er zijn 2 kleinere slaapkamers. Er is een aparte badkamer, een apart toilet en een kleine rokersruimte. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, waardoor men zelf ontbijt, lunch of diner kan kaar maken. 

In een kleine ruimte is het mogelijk om te roken. Drugs is niet toegestaan in het appartement.

Behaaglijk appartement

Het appartement bevind zich op de eerste verdieping van het gebouw. Het appartement is goed geïsoleerd met overal dubbel glas. Er zijn vrijwel geen straatgeluiden te horen. De ventilatie is erg goed, dus ook in de zomer is er een aangename temperatuur. 

Fietsen

Er zijn een aantal fietsen aanwezig die men mag gebruiken. Op loopafstand bevind zich echter ook een fietsverhuurbedrijf.

Centraal gelegen

Het appartement is erg gunstig gelegen. Met de taxi vanaf Schiphol airport is ongeveer 20 minuten. Een tram- en bushalte liggen direct naast het appartement.

Valet parking service

Mocht u met de auto komen dan bieden wij een gratis valet parking service aan. Wij parkeren uw auto dan gratis buiten Amsterdam op een veilige locatie (bij de eigenaar thuis).

Rondom het appartement bevinden zich diverse bars en restaurants. Hugo Plaza ligt aan de rand van de gezellige Jordaan.